Auto

Rijbewijs B

Je rijbewijs B haal je bij Frank Massop, maar ook het rijbewijs voor een aanhanger (het rijbewijs BE ) kun je bij Frank trecht

Er wordt les gegeven in Ford Mondeo’s. Deze auto’s zijn als leswagen uitermate geschikt; de auto’s bieden voldoende trekkracht en hebben ruim zicht rondom.

Vanaf 1 april 2008 is er een nieuw praktijk examen. Clusterrijden, coördinatiepuntrijden en navigatiesysteem rijden behoren vanaf nu tot de examen eisen. Uiterraad zijn al onze mondeo’s uitgevoerd met een navigatie systeem.

Verder hebben wij de mogelijkheid, om je rijlessen te filmen. Aan het einde van de les neem je de rit dan mee naar huis(op een SD kaart of USB) en kun je op je gemak de rit nog eens nakijken. Genieten van de positieve dingen, maar vooral leren van de verbeter punten. Je volgende les weet je precies wat er beter kan/moet en zo heb je minder lessen nodig.

Grotere slagings kans?
Bij Frank Massop kun je ook de Rijopleiding in Stappen (RIS) volgen.
Meer informatie, klik hier.

Faalangst
Sommige leerlingen rijden tijdens de rijlessen heel goed, maar kunnen dit (door faalangst) tijdens het rijexamen niet aan de examinator laten zien.
Ze slaan dan op slot, weten niet meer (door faalangst) wat ze doen. Het resultaat is dan dat de leerling zakt. Terwijl dat niet nodig is omdat de leerling toch echt goed kan rijden!
Om jou ook hierin goed te kunnen begeleiden zijn wij gecertificeerd faalangst begeleiders.
Wij kunnen je leren hoe je ontspannen naar het rijexamen gaat en er ook weer ontspannen vandaan komt.