Vrachtauto

Rijbewijs C

Mocht je besluiten van autorijden je beroep te maken dan bij je ook bij de Frank Massop aan het goede adres.
Ze kunnen je goed adviseren omtrent de soort papieren die je nodig hebt en welk soort lessen je moet volgen om je doel te bereiken. Of het nu om het Chauffeursdiploma (CCV-B-), het ADR certificaat, de truck met oplegger (als enige rijschool in de achterhoek) of de gewone vrachtwagen gaat, je kunt bij Frank Massop goed terrecht.


Wanneer je gaat solliciteren bij een bedrijf waar veel met truck met oplegger wordt gereden, is het handig dat je in de sollicitatie kunt melden dat je ervaring hebt met een truck met oplegger. Velen komen dan ook voor een halve of hele dag cursus bij ons om met de truck en oplegger te rijden.


S4100052-aEr zijn vele mogelijke paketten waaruit gekozen kan worden en daarom doet Frank Massop liever een offerte na een persoonlijk gesprek. Dus voor de geldkwestie moet je even bellen of mailen en een afspraak maken.

Bij Frank Massop worden hoge eisen gesteld maar als je bij hen je rijlessen hebt gevolgd, zul je ook alles geleerd hebben om veilig en zeker het verkeer in te gaan.