Motor

Rijbewijs A

Zo vrij als een vogel, op je motor?
Bij een alround rijschool zoals de Frank Massop is het uiteraard ook mogelijk om te lessen voor het motor rijbewijs. Iedereen die 18 is of ouder kan zich hiervoor aanmelden. De motoren waarop gereden wordt, zijn van het type Honda CBF 600 NA en Honda CB 500.


file1_KNMV_Opleidingen_Logo_KGI_238Frank is een KNMV Gediplomeerd Rijinstructeur (KGI) Wij volgen jou tijdens de rijles op de motor. Het is dan mogelijk een demo te geven, waardoor je alles sneller aanleert. Hiervoor gebruiken wij een BMW R 1200 RT. Helmen, kleding en handschoenen hebben wij op de rijschool. Alleen stevige schoenen die de enkels bedekken moet je zelf mee brengen. Zit je er over te denken om deze aan te schaffen, wacht dan even, want tijdens de eerste rijles krijg je van ons kortingsbonnen om bij verschillende motorzaken met korting kleding aan te schaffen.

Behalve rijles verzorgen wij ook bijscholingslessen en tour tochten. Tijdens deze tour tochten is het mogelijk dat wij mee rijden en meerdere evaluaties over uw rit geven. Dit kan tevens ook volgens de richtlijnen van de KNMV.


DSC_01232En je kunt ook voor het theoriegedeelte bij ons terecht. De theorielessen voor motor zijn gratis. Verschillende boeken en of cd’s en DVD’s zijn bij ons te koop.

Bij Frank Massop worden hoge eisen gesteld maar als je bij hen je rijlessen hebt gevolgd, zul je ook alles geleerd hebben om veilig en zeker het verkeer in te gaan.